Ingatlankereső

Főmenü

Partnereink

Mizsei Gazdák EgyesületeSzamócás Vásári Forgatag

Szálláshely : Lajosmizse


 

Hiv.sz. : GGG

 

Bérleti díj
: Kérje tájékoztatónkat!
   
   
Cím : Lajosmizse,
6050 LAJOSMIZSE

 


Ismertető :


Új építésűSzobák száma : 5
Emeletek száma : 1
Fürdőszobák száma : 5
Illemhelyek száma : 6

LEÍRÁS:

Vadvirágos Vendégház


A Vadvirágos Vendégház Lajosmizsétől és az M5-ös autópályától mindössze egy perc autóútra található. 12 fő kényelmes elszállásolása lehetséges az épületben, de a szobák pótágyazhatók, akadálymentesített szoba és fürdőszoba is található az épületben.
Kisebb konferenciák, továbbképzések, céges rendezvények lebonyolítására tökéletes helyszín, hangulatos, családias környezetben, de ha csak néhány órára szállna meg, akkor is szívesen látjuk!

A vendégház földszintjén három szoba található, melyek mind  kétágyasak, ezekhez a szobákból nyíló zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. a parasztbútorok festett népi motívumokkal árasztanak nyugalmat a pihenni vágyóknak. A földszinti szobákhoz egy tágas étkező - konyhatartozik és egy kamra, melyek minden szükséges konyhai eszközzel felszereltek vendégeink kényelme érdekében. Ezen a szinten  kapott helyet a kazánház és a garázs is. Az újépítésű, de hagyományos berendezésű szállásépület homlokzata különleges ősi magyar motívumokkal ékesített, amely mintái a régiségben alkalmazott módszerrel, mészhabarccsal készültek. Rajta tulipánok, indák, életfák, mályva és a szárnyas napkorong, amely megnyitja a kapcsolatot az égiekkel, őrködve a házra, s a benne lakókra. Az épületben mindenhol paraszti jellegű fenyőbútor
került elhelyezésre.

A lakás elrendezésű tetőtérben a nappali és az étkező - konyha közösségi térhez tartozik két szoba és két fürdőszoba. A nagyobbik - nyugati oldalon lévő - szobában 4 db egyszemélyes ágy került elhelyezésre, a hozzá tartozó fürdő káddal felszerelt. A keleti oldali szobában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy biztosítja a három személy elhelyezését, ehhez tartozó fürdőszoba zuhanyzós. Mivel a fürdőszobák ezen a szinten külön bejáratúak, így a fürödni vágyók cserélhetnek is. A szobák és a konyhák teljesen felszereltek. Az udvaron szaletli, kemence és a gyermekeknek játszótér biztosítja a kellemes időtöltést. A 1,5 hektáros terület teljesen bekerített és parkosított, területén gyógynövény kertészet kialakítása van folyamatban.


Weblapunk: www.vadviragosvendéghaz.hu

6050 Lajosmizse, Alsólajos 39/C.


06 / 30 - 95 - 804 - 94   (HU)

06 / 70 - 94 - 767 - 94  (ENG)


 

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

Captcha plugin for Joomla from Outsource Online  

[ Vissza ]

Ingatlannal kapcsolatos kérdése van?

 HÍVJON MINKET:

   

70/94-767-94

76/555-315

 

Kiemelt hirdetések