Ingatlankereső

Főmenü

Partnereink

Mizsei Gazdák EgyesületeSzamócás Vásári Forgatag

A tervezésre nagy hangsúlyt fektetünk. A hibátlan kivitelezés alapja a pontos tervezés. Ezt szem előtt tartva végezzük tervezési megbízásainkat, a tervezés minden fázisában egyeztetünk megbízóinkkal, hogy minden elvárásnak és előírásnak megfeleljen a majdan elkészülő munka. Terveinket számítógépen készítjük, igény esetén 3D látványtervekkel.

Vállaljuk:
  • társasházak, sorházak, családi házak, nyaralók építészeti tervezését
  • üzletházak, önálló üzletek, üzlethelyiségek tervezését
  • szakhatósági nyilatkozatok beszerzését, építési engedély teljes körű ügyintézését
  • (Új!) energetikai tanúsítvány kiállítását.
Csak építészeti terveket készítünk (engedélyezési, illetve kiviteli szinten), a statikus, gépészeti és egyéb tervezési munkákra pedig vannak alvállalkozóink.

Generáltervezésben összehangoljuk a szakági tervezők feladatait, és komplett  tervdokumentációt szállítunk

Cégünk filozófiájának több alappillére is van.
- Hiszünk abban, hogy az építészet, a belsőépítészet és a tartószerkezet akkor teljesíti be küldetését, és akkor születik meg az a mű, amelyre büszke az építtető és büszke a tervező, ha egyik sem rendelődik alá a másiknak. Az említett szakágak párhuzamosan futnak egymással, egymást segítve, nem pedig kiszolgálva.
- Hiszünk a minőségi munkavégzésben, mind tartalmilag, mind formailag. Ebből a szempontból mindegy, hogy a feladat kis vagy nagy volumenű: ami számít, az a minden szempontból magas színvonalú tartalmi kialakítás, formai megfogalmazás és a Megrendelő megelégedettsége.
- Hiszünk az épített környezetünk iránti felelősségben. Nem csak a tartószerkezet tervező vállal felelősséget, hanem az építésztervező is: hogyan lehet oly módon tervezni, egyben alkotni, ami maradandó értéket is képvisel, valamint Megrendelőink tetszését is elnyeri.

Munkáink nagy része számítógép alkalmazásával készül ArchiCAD szoftver felhasználásával. Épületterveinkre változatos formavilág jellemzo, amely magas színvonalú rajzfeldolgozottsággal párosul.

Eddig elkészült munkáink közül néhányat feltettünk a referencia oldalra, ott megtekinthetik

 

Ingatlannal kapcsolatos kérdése van?

 HÍVJON MINKET:

   

70/94-767-94

76/555-315

 

Kiemelt hirdetések